matteavidovic

Kategori: Allmänt

Hässleholm

idag har det verkligen varit jättedålig uppdatering men förlåt för det! Har hänt väldigt mycket idag faktiskt, har varit otroligt kul i både skolan & efter skolan. Jag & axie åkte in till hässleholm efter skolan där vi träffade Anton, sen kom även Matilda, Miranda, Fideli & Marcel in. Vi tog det mest lugnt & åt på subway! Kul var det iallafall. Bloggar mer efter jag har duschat.

Frukost i skolan

Sitter i cafeterian & äter frukost med Matilda, fideli & axie. Gott!

wanted

Åh.. Denna väskan blev jag så kär i! Min kusin har den & jag fastnade för den direkt. Den ser faktiskt mycket finare ut i verkligheten & den är större än vad den ser ut att vara! Denna vill jag verkligen ha men hade tyvärr aldrig kunnat ge så mycket pengar för en väska när jag bara får 1050 kr i barnbidrag

ny på forme

Jag har innan bloggat på nattstad till & från men jag tröttnade faktiskt! Så tänkte testa att börja blogga här på forme. Hittintills är jag väldigt nöjd, Tycker det är väldigt enkelt & designen ser proffsig ut här på forme! 

Kanske kan berätta lite om mig? Jag är en tjej på 14 år som heter Mattea, jag bor i bjärnum som ligger lite utanför hässleholm. Nu blev detta väldigt svårt eftersom jag inte är något vidare bra på att skriva en presentation. Undrar ni något får ni helt enkelt fråga mig så svarar jag!

Upp